Wykonując dla kogoś zlecenie, umieść przerobioną czcionkę w odpowiednim dziale (jeżeli zawiera polskie znaki diakrytyczne to do działu Katalog, jeżeli nie to do działu Inne) i daj link do tematu ze zleceniem. Jeżeli czcionka posiada swój temat na forum w odpowiednim dziale, dodaj nowy post z poprawioną czcionką do istniejącego już tematu (wyjątkiem są nietypowe zlecenia, gdy zleceniodawca wymaga nietypowych przeróbek, np. zamiany znaków na takie z innej czcionki, całkowite przerobienie czcionki, itp. - wtedy czcionki nie dodaje się na forum, tylko wrzuca na zewnętrzny serwer i link do pliku daje się w temacie ze zleceniem). Jeżeli piszesz zlecenie, aby przerobić jakąś czcionkę, nie dodawaj jej do załącznika, tylko na zewnętrzny serwer, np. 4shared, speedyshare itp. Serwis rapidshare i podobne, są zakazane ze względu na ograniczenie czasowe pobierania plików z jednego IP.
Napisano
19 sierpień 2010 - 14:47
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
Witam serdecznie. Jest to mój pierwszy post na forum
Mam prośbę, czy byłaby możliwość dodania do czcionki Capture It (dostępnej na forum, która ma już polskie znaki) dodania znaków niemieckich oraz rosyjskich?
Jeśli znaków rosyjskich nie dałoby się zrobić w stylu Capture to prosiłbym o dodanie ich w najzwyklejszym kroju.
Aha, i prosiłbym o zapisanie tego kroju jako Captureit a nie Helvetica

Dziękuję i pozdrawiam,
Mazi
0
Napisano
22 sierpień 2010 - 15:17
-
Grupa
Administrator
-
-
Da się zrobić

Tylko musisz trochę poczekać.
PS. Nawet jeśli czcionka jest na forum, to podaj link do niej. Tym razem sobie ją znajdę, bo to żaden problem, ale podawanie linków nawet do tych fontów, które na forum już są, jest obowiązkowe - takie mamy zasady.
W sprawach fontów NIE pomagam przez GG/PW/e-mail/Jabber!
Masz jakiś problem to napisz na forum!
0
Napisano
22 sierpień 2010 - 17:01
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
Ok, świetnie
Ok, w porządku będę pamiętał na przyszłość
Oczywiście chodziło mi o tą czcionkę:
link.
Dzięki wielkie
0
Napisano
13 październik 2010 - 15:02
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
Witam ponownie.
Chciałbym się dowiedzieć czy są jakieś ostępy z tą czcionką?
Dzięki i pozdrawiam!
0
Napisano
17 październik 2010 - 09:49
-
Grupa
Administrator
-
-
Zrobię to, aczkolwiek musisz wiedzieć, że te znaki które dodam, nie będą specjalnie narysowane w takim samym stylu, tylko skopiuje je z innej czcionki.
Jeśli się zgadzasz, to odpisz proszę, wtedy się tym zajmę.
0
Napisano
18 październik 2010 - 10:39
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
Ok nie ma sprawy, zależy mi głownie na tym żeby w ogóle były.
Dzięki!
0
Napisano
18 październik 2010 - 13:59
-
Grupa
Administrator
-
-
Do weekendu będzie, aktualnie mam sporo zajęć i ciężko jest znaleźć trochę czasu.
Pzdr
0
Napisano
18 październik 2010 - 20:41
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
Ok nie ma sprawy, dzięki.
0
Napisano
25 październik 2010 - 13:12
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
I jak tam? Znajdziesz chwile żeby to zrobić? Bo potrzebuje tego fonta na stronę internetową i w sumie tylko to mnie hamuje w tym momencie.
0
Napisano
25 październik 2010 - 14:35
-
Grupa
Administrator
-
-
Przepraszam, ale wszystko się tak wstrzymuje... jak pewnie Wszyscy zauważyliście mało się udzielam tutaj, mimo, że jestem codziennie i doglądam sytuacji to jednak na zlecenia nie mam czasu. Prosiłbym o wyrozumiałość i cierpliwość.
Pozdrawiam i przepraszam za zwłokę.
0
Napisano
14 listopad 2010 - 13:34
-
Grupa
Administrator
-
-
Nie wiem czy autor będzie jeszcze zainteresowany, ale sprawdziłem ten font Capture It od nas z forum i są w nim zarówno znaki rosyjskie jak i niemieckie, tylko, że są w innym kroju niż podstawowe litery. Mogę je jedynie powiększyć, ale nowych znaków dodawał nie będę bo to mija się z celem, tym bardziej, że te nowe znaki również nie będą wyglądały jak te podstawowe litery.
0
Udostępnij ten temat:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych