Witam. Jak pewnie zauważyliście, forum przeszło lekki refresh, mianowicie dostało nowy design. Zapraszam do komentowania, sugestii oraz zgłaszania ew. błędów.
EDIT:
Włączyłem możliwość wyboru pomiędzy Baisik a Velvet. Jeśli nowy skin się spodoba bardziej niż stary ale wciąż bardzo dobry, to zostanie jako domyślny, jeśli się nie spodoba, to przywrócę Baisik jako domyślny, a Velvet jako opcja.
Strona 1 z 1
Nowy design - opinie, sugestie, błędy
Napisano 01 sierpień 2010 - 11:04
Też jestem za tym aby dać ten pasek na biało, pozatym styl sie źle wyświetla:
http://img204.images...utekranuyy.png/
I nie moge w [img] dać obrazka w png "Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum."
http://img204.images...utekranuyy.png/
I nie moge w [img] dać obrazka w png "Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum."
░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█▀▀ ░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█ ░░░
░█▀▀ ░█▀▀ ░█ ░█ ░░░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█ ░░░
░▀▀▀ ░▀ ░░░▀ ░▀▀▀ ░░▀ ░░░▀░▀ ░▀ ░▀▀▀ ░
░█▀▀ ░█▀▀ ░█ ░█ ░░░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█ ░░░
░▀▀▀ ░▀ ░░░▀ ░▀▀▀ ░░▀ ░░░▀░▀ ░▀ ░▀▀▀ ░
Napisano 01 sierpień 2010 - 11:49
O personalizacji profilu wiem i nie mogę z tym nic zrobić, taki jest ten styl. Na razie opcja zmiany tła profilu zostanie wyłączona dla wszystkich.
Co do obrazka PNG, to gdzie chcesz go dodawać? W jakim dziale?
Co do tego menu, to może niech jakiś grafik stworzy nowy projekt tego menu, z wykorzystaniem obecnych efektów, czyli tych 'przycisków' jak się kliknie bądź najedzie. Trzeba by dodać jakieś tło pod to menu i byłoby bardziej widoczne.
Co do obrazka PNG, to gdzie chcesz go dodawać? W jakim dziale?
Co do tego menu, to może niech jakiś grafik stworzy nowy projekt tego menu, z wykorzystaniem obecnych efektów, czyli tych 'przycisków' jak się kliknie bądź najedzie. Trzeba by dodać jakieś tło pod to menu i byłoby bardziej widoczne.
W sprawach fontów NIE pomagam przez GG/PW/e-mail/Jabber!
Masz jakiś problem to napisz na forum!
Napisano 01 sierpień 2010 - 13:46
Tak jak napisałem w 1 poście:
Cytat
Włączyłem możliwość wyboru pomiędzy Baisik a Velvet. Jeśli nowy skin się spodoba bardziej niż stary ale wciąż bardzo dobry, to zostanie jako domyślny, jeśli się nie spodoba, to przywrócę Baisik jako domyślny, a Velvet jako opcja.
Napisano 02 sierpień 2010 - 21:54
Wracamy do Baisika na stałe, tamten zostanie wyłączony. Ludzie ze słabszymi komputerami mieli ogromny problem z obsługą forum, bo styl był ciężki, poza tym, żarło nam transfer.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry