SwiatCzcionki.pl - edycja czcionek, tworzenie czcionek, darmowe czcionki, fonty, typografia: Font tygodnia - SwiatCzcionki.pl - edycja czcionek, tworzenie czcionek, darmowe czcionki, fonty, typografia

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Font tygodnia

Użytkownik nie jest zalogowany   vBB 

• Grupa Administrator
  • Postów 1240
  • Rejestracja sob, 06 mar 10
Witajcie. Wpadłem na pomysł aby zorganizować coś w rodzaju konkursu na font tygodnia, bądź też miesiąca. Fonta byłby wybierany przez jedną, wyznaczoną do tego osobę, lub też w jakiś inny sposób, np. poprzez ogólnodostępną ankietę.
Macie jakiś pomysły jak to rozwiązać? Wybrany font byłby widoczny w sidebarze w boxie "Font miesiąca" lub "Font tygodnia". Przyznam szczerze, że nie wiem jak to do końca rozwiązać. Optymalnym wyborem byłoby znalezienie osoby, która by takową czcionkę wybierała i dodawała do sidebara, aczkolwiek nie wiem czy taki człowiek się znajdzie...
W sprawach fontów NIE pomagam przez GG/PW/e-mail/Jabber!
Masz jakiś problem to napisz na forum!
0

Użytkownik nie jest zalogowany   TheQuoteMan 

• Grupa VIP
  • Postów 432
  • Rejestracja pią, 12 cze 09
  • LokalizacjaStaszów/Jewpatoria
Ja jestem za ankietą, tylko, że w realiach tego forum zagłosuje może z 5-6 osób.
Co do wyboru przez 1 0s0bę to jestem na nie, ponieważ każdy ma inny gust i ankieta by to obrazowała dość dobrze.

54 6F 77 61 72 7A 79 73 7A 65 21 50 72 61 63 75 6A 6D 79 20 6E 61 20 72 7A 65 63 7A 20 66 6F 72 75 6D 21
0

Użytkownik nie jest zalogowany   FicuS 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 44
  • Rejestracja pią, 26 mar 10
Pomysł dobry i tak jak TQM jestem za ankietą.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   vBB 

• Grupa Administrator
  • Postów 1240
  • Rejestracja sob, 06 mar 10
Czekam na wypowiedź innych użytkowników, może będą mieli lepsze pomysły. Jeśli nie, to osobiście będę wybierał i umieszczał jednego fonta w sidebarze. W przypadku ankiety, trzeba by najpierw wybrać jakieś fonty, żeby dopiero spośród nich wybrać font tygodnia. Problem pojawia się tylko jak te fonty wybrać i które. Dlatego postanowiłem utworzyć wybrać jedną osobę, która będzie się tym zajmowała. Osobiście wybierze ona najbardziej przydatny, ładny i ciekawy zarazem font, a jej decyzja będzie jednogłośna, inaczej mówiąc subiektywna.

Jest ktoś chętny na takie stanowisko?
W sprawach fontów NIE pomagam przez GG/PW/e-mail/Jabber!
Masz jakiś problem to napisz na forum!
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1