Witajcie. Wpadłem na pomysł aby zorganizować coś w rodzaju konkursu na font tygodnia, bądź też miesiąca. Fonta byłby wybierany przez jedną, wyznaczoną do tego osobę, lub też w jakiś inny sposób, np. poprzez ogólnodostępną ankietę.
Macie jakiś pomysły jak to rozwiązać? Wybrany font byłby widoczny w sidebarze w boxie "Font miesiąca" lub "Font tygodnia". Przyznam szczerze, że nie wiem jak to do końca rozwiązać. Optymalnym wyborem byłoby znalezienie osoby, która by takową czcionkę wybierała i dodawała do sidebara, aczkolwiek nie wiem czy taki człowiek się znajdzie...
Strona 1 z 1
Font tygodnia
Napisano 05 lipiec 2010 - 08:13
Ja jestem za ankietą, tylko, że w realiach tego forum zagłosuje może z 5-6 osób.
Co do wyboru przez 1 0s0bę to jestem na nie, ponieważ każdy ma inny gust i ankieta by to obrazowała dość dobrze.
Co do wyboru przez 1 0s0bę to jestem na nie, ponieważ każdy ma inny gust i ankieta by to obrazowała dość dobrze.
54 6F 77 61 72 7A 79 73 7A 65 21 50 72 61 63 75 6A 6D 79 20 6E 61 20 72 7A 65 63 7A 20 66 6F 72 75 6D 21
Napisano 26 lipiec 2010 - 20:36
Czekam na wypowiedź innych użytkowników, może będą mieli lepsze pomysły. Jeśli nie, to osobiście będę wybierał i umieszczał jednego fonta w sidebarze. W przypadku ankiety, trzeba by najpierw wybrać jakieś fonty, żeby dopiero spośród nich wybrać font tygodnia. Problem pojawia się tylko jak te fonty wybrać i które. Dlatego postanowiłem utworzyć wybrać jedną osobę, która będzie się tym zajmowała. Osobiście wybierze ona najbardziej przydatny, ładny i ciekawy zarazem font, a jej decyzja będzie jednogłośna, inaczej mówiąc subiektywna.
Jest ktoś chętny na takie stanowisko?
Jest ktoś chętny na takie stanowisko?
W sprawach fontów NIE pomagam przez GG/PW/e-mail/Jabber!
Masz jakiś problem to napisz na forum!
Masz jakiś problem to napisz na forum!
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Logowanie »

Do góry