SwiatCzcionki.pl - edycja czcionek, tworzenie czcionek, darmowe czcionki, fonty, typografia: Mini PS online - SwiatCzcionki.pl - edycja czcionek, tworzenie czcionek, darmowe czcionki, fonty, typografia

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Mini PS online

Użytkownik nie jest zalogowany   FicuS 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 44
  • Rejestracja pią, 26 mar 10
Ostatnio napotkałem dosyć ciekawą stronkę, dzięki której możemy korzystać z "mini-photoshopa" za darmo w przeglądarce. Samo użytkowanie wymaga na pewno drobnej wiedzy z zakresu PhotoShopa zwykłego. Nie wykonamy tym programem profesjonalnej pracy, ale sądzę że od windowsowego Painta znacznie lepsze :)

Odnośnik do Mini-PS Online
0

Użytkownik nie jest zalogowany   vBB 

• Grupa Administrator
  • Postów 1240
  • Rejestracja sob, 06 mar 10
Ten program jest genialny i jak na swoją formę, to bardzo rozbudowany. Znałem go już wcześniej :)
W sprawach fontów NIE pomagam przez GG/PW/e-mail/Jabber!
Masz jakiś problem to napisz na forum!
0

Użytkownik nie jest zalogowany   graficzka 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja wto, 18 maj 10
Takich programów online jest naprawdę sporo w necie. Osobiście wolę jednak tradycyjny Photoshop. ;)
0

Użytkownik nie jest zalogowany   vBB 

• Grupa Administrator
  • Postów 1240
  • Rejestracja sob, 06 mar 10
Nie zajmuje się grafiką, a do prostych spraw zupełnie starcza mi gimp, w większości przypadków używam wbudowanego w Win7 painta ;)
Ale takie programy online są bardzo przydatne, bo nie na każdym komputerze zainstalowany jest jakiś program graficzny, a mając dostęp do internetu
możemy coś na szybko edytować, przyciąć, poprawić itp. Wiadomo, że do skomplikowanych operacji lepiej jest mieć program na kompie, ale...
kogo stać na Photoshopa :) No, chyba, że z torrentów czy innego źródła... :)
W sprawach fontów NIE pomagam przez GG/PW/e-mail/Jabber!
Masz jakiś problem to napisz na forum!
0

Użytkownik nie jest zalogowany   sebekkpl 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 26
  • Rejestracja śro, 10 mar 10
  • LokalizacjaSzczecin
http://cencyk.blogsp...-z-grafika.html

Przepraszam za reklame, ale wypisałem tutaj kilka przydatnych narzędzi internetowych. wspomniałem tam też o mini ps'sie, zbieg okoliczności z tym tematem, kiedyś używałem tego i mi się przypomniało i dziś znalazłem ten wątek.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Kamo 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 4
  • Rejestracja śro, 02 maj 12
Już ponad 2 lata po terminie ale sprostowanie jest potrzebne.
To żaden Mini - Ps tylko Pixlr - edytor zdjęć i nic nie ma wspólnego z Photoshop.
Przydatny do prostych operacji ale biedny dla czegoś bardziej skomplikowanego jak usunięcie kawałka zdjęcia , czy dodanie napisu.

Pozdrawiam
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1