Odnośnik do Mini-PS Online
Strona 1 z 1
Mini PS online
Napisano 27 marzec 2010 - 18:27
Ostatnio napotkałem dosyć ciekawą stronkę, dzięki której możemy korzystać z "mini-photoshopa" za darmo w przeglądarce. Samo użytkowanie wymaga na pewno drobnej wiedzy z zakresu PhotoShopa zwykłego. Nie wykonamy tym programem profesjonalnej pracy, ale sądzę że od windowsowego Painta znacznie lepsze 
Napisano 18 maj 2010 - 14:40
Nie zajmuje się grafiką, a do prostych spraw zupełnie starcza mi gimp, w większości przypadków używam wbudowanego w Win7 painta 
Ale takie programy online są bardzo przydatne, bo nie na każdym komputerze zainstalowany jest jakiś program graficzny, a mając dostęp do internetu
możemy coś na szybko edytować, przyciąć, poprawić itp. Wiadomo, że do skomplikowanych operacji lepiej jest mieć program na kompie, ale...
kogo stać na Photoshopa
No, chyba, że z torrentów czy innego źródła...
Ale takie programy online są bardzo przydatne, bo nie na każdym komputerze zainstalowany jest jakiś program graficzny, a mając dostęp do internetu
możemy coś na szybko edytować, przyciąć, poprawić itp. Wiadomo, że do skomplikowanych operacji lepiej jest mieć program na kompie, ale...
kogo stać na Photoshopa
W sprawach fontów NIE pomagam przez GG/PW/e-mail/Jabber!
Masz jakiś problem to napisz na forum!
Masz jakiś problem to napisz na forum!
Napisano 18 maj 2010 - 16:11
http://cencyk.blogsp...-z-grafika.html
Przepraszam za reklame, ale wypisałem tutaj kilka przydatnych narzędzi internetowych. wspomniałem tam też o mini ps'sie, zbieg okoliczności z tym tematem, kiedyś używałem tego i mi się przypomniało i dziś znalazłem ten wątek.
Przepraszam za reklame, ale wypisałem tutaj kilka przydatnych narzędzi internetowych. wspomniałem tam też o mini ps'sie, zbieg okoliczności z tym tematem, kiedyś używałem tego i mi się przypomniało i dziś znalazłem ten wątek.
Napisano 09 maj 2012 - 10:41
Już ponad 2 lata po terminie ale sprostowanie jest potrzebne.
To żaden Mini - Ps tylko Pixlr - edytor zdjęć i nic nie ma wspólnego z Photoshop.
Przydatny do prostych operacji ale biedny dla czegoś bardziej skomplikowanego jak usunięcie kawałka zdjęcia , czy dodanie napisu.
Pozdrawiam
To żaden Mini - Ps tylko Pixlr - edytor zdjęć i nic nie ma wspólnego z Photoshop.
Przydatny do prostych operacji ale biedny dla czegoś bardziej skomplikowanego jak usunięcie kawałka zdjęcia , czy dodanie napisu.
Pozdrawiam
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Logowanie »

Do góry