http://www.ipbforums...isik/index.html - tutaj jest link do skina, myślę, że powinien być odpowiedni dla naszego forum. Jest w 100% profesjonalny i kosztuje niewiele, bo 25$, co w przeliczeniu na złotówki ok. 72 zł, czyli niewiele. Wspólnie możemy go szybko kupić. Będzie taniej niż zrobienie skina na zlecenie, a skin który Wam przedstawiłem jest fenomenalny.
Co o nim sądzicie?
Strona 1 z 1
Wybór nowego skina
Napisano 19 marzec 2010 - 18:39
No właśnie ciemny nie pasuje za bardzo do forum... Czcionka również na screenie jest pogrubiona, bo screeny są albo z Safari na Windowsie, albo z Macintosha, czyli też z Safari.
W sprawach fontów NIE pomagam przez GG/PW/e-mail/Jabber!
Masz jakiś problem to napisz na forum!
Napisano 09 kwiecień 2010 - 21:41
Panowie, zapraszam do testów jeszcze jednego stylu. Nazywa się Splat Black. Styl można zmienić z menu w lewym dolnym rogu forum.
Zgłaszajcie wszelkie błędy w tym temacie.
Zgłaszajcie wszelkie błędy w tym temacie.
Napisano 10 kwiecień 2010 - 22:16
Można by, ale będzie lipnie wyglądać na tej ciemnej czcionce, generalnie lepiej jest pisać czarno na białym... tak sądzę.
PS. Poprawiłem ikonki w ciemnym stylu. Możecie zobaczyć odświeżając stronę CTRL+F5.
PS. Poprawiłem ikonki w ciemnym stylu. Możecie zobaczyć odświeżając stronę CTRL+F5.
Napisano 11 kwiecień 2010 - 10:50
Proszę bardzo: http://wyslijto.pl/f...load/9j87p47umz - tutaj jest paczka wszystkich starych przycisków.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry

zmienić na ŚC