Witam. Temat z propozycjami już istnieje, aczkolwiek tamten jest taki dość ogólny, a w tym chciałbym usłyszeć Wasze pomysły, które mogłyby pomóc w rozwoju forum, promocji usług itp. Jakie macie pomysły? Każda propozycja na początku może wydawać się głupia, ale po przemyśleniu może okazać się strzałem w dziesiątkę. Nie bójcie się pisać, każda pomoc się liczy!
Z uszanowaniem,
zespół SwiatCzcionek.pl
Strona 1 z 1
Wasze pomysły na rozwój forum
Napisano 08 sierpień 2009 - 21:20
Sawyer, dobra propozycja.
Da się zrobić. Jest tylko problem z jej funkcjonowaniem, ale co nam da jak zobaczymy tę miniaturkę... I tak nie dostrzeżemy, czy dana czcionka nam się podoba (miniaturka nie będzie zawierała szczegółów ze względu na swoją wielkość). Jakiś pomysł jak to rozwiązać?
Da się zrobić. Jest tylko problem z jej funkcjonowaniem, ale co nam da jak zobaczymy tę miniaturkę... I tak nie dostrzeżemy, czy dana czcionka nam się podoba (miniaturka nie będzie zawierała szczegółów ze względu na swoją wielkość). Jakiś pomysł jak to rozwiązać?
W sprawach fontów NIE pomagam przez GG/PW/e-mail/Jabber!
Masz jakiś problem to napisz na forum!
Napisano 09 sierpień 2009 - 14:40
Cytat
wchodzenie w każdy temat jest trochę niewygodne
Wiem o tym. Dlatego dorobiłem linki "poprzedni temat" i "następny temat". To nie rozwiązuje problemu, ale ułatwia życie tym, którzy chcą coś ściągnąć.
Powiem Wam, że w planach (a nawet w realizacji), mam powstanie takiego systemu dodawania czcionek, oraz strony, gdzie będą TYLKO dodane czcionki. Wchodzimy na link do takiej strony, tam możemy dodać czcionkę, no i pojawia się ona w odpowiednim forum, a jej screen oraz link do tematu pojawi się na tej specjalnej stronie. Ale to są na razie plany.
W sprawach fontów NIE pomagam przez GG/PW/e-mail/Jabber!
Napisano 12 marzec 2010 - 19:28
Witajcie!
Ostatnio tak sobie pomyślałem, że aby udostępnić ludziom informacje na bieżąco dot. forum można by założyć konto na którymś z mikroblogów. Może to być Blip.pl, Twitter.com (jeden czort). Lecz wymagało by to sporo czasu od strony administracji, a jak na początkach każdego z forum, tej pracy jest sporo.
Rozmawiając z Szefem (wszyscy go znamy) zaproponował Facebook'a. Czemu nie? Teraz już facebooka ma bardzo dużo osób, przez co nie bedzie problemu z "dodaniem do znajomych" naszego forum i śledzenia tego co sie na nim dzieje, proste nie?
Chciałbym abyście koniecznie mówili co na ten temat myslicie, bardzo pozytywnie przyjmujemy wszelkie sugestie, uwagi itd.
Ostatnio tak sobie pomyślałem, że aby udostępnić ludziom informacje na bieżąco dot. forum można by założyć konto na którymś z mikroblogów. Może to być Blip.pl, Twitter.com (jeden czort). Lecz wymagało by to sporo czasu od strony administracji, a jak na początkach każdego z forum, tej pracy jest sporo.
Rozmawiając z Szefem (wszyscy go znamy) zaproponował Facebook'a. Czemu nie? Teraz już facebooka ma bardzo dużo osób, przez co nie bedzie problemu z "dodaniem do znajomych" naszego forum i śledzenia tego co sie na nim dzieje, proste nie?
Chciałbym abyście koniecznie mówili co na ten temat myslicie, bardzo pozytywnie przyjmujemy wszelkie sugestie, uwagi itd.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry