SwiatCzcionki.pl - edycja czcionek, tworzenie czcionek, darmowe czcionki, fonty, typografia: Wasze pomysły na rozwój forum - SwiatCzcionki.pl - edycja czcionek, tworzenie czcionek, darmowe czcionki, fonty, typografia

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Wasze pomysły na rozwój forum

Użytkownik nie jest zalogowany   vBB 

• Grupa Administrator
  • Postów 1240
  • Rejestracja sob, 06 mar 10
Witam. Temat z propozycjami już istnieje, aczkolwiek tamten jest taki dość ogólny, a w tym chciałbym usłyszeć Wasze pomysły, które mogłyby pomóc w rozwoju forum, promocji usług itp. Jakie macie pomysły? Każda propozycja na początku może wydawać się głupia, ale po przemyśleniu może okazać się strzałem w dziesiątkę. Nie bójcie się pisać, każda pomoc się liczy!

Z uszanowaniem,
zespół SwiatCzcionek.pl
W sprawach fontów NIE pomagam przez GG/PW/e-mail/Jabber!
Masz jakiś problem to napisz na forum!
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Robert 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja sob, 25 lip 09
Na początek, to wymiana linkiem z Moim forum ;)
Dołączona grafika
0

• Grupa Administrator
  • Postów 1240
Pomyślimy ;) Chciałbym znaleźć jakiś podobny serwis tematyczny (do swiatczcionek.pl) do wymiany linkiem.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Sawyer 

• Grupa VIP
  • Postów 20
  • Rejestracja śro, 24 cze 09
Taka idea: Wchodzimy do działu ''Katalog'' / ''Inne'' > Mamy listę tematów (czcionek) > Najeżdżamy na nazwę czcionki (nazwę tematu) > Wyświetla nam się podgląd postu (tj. mini-screen od czcionki)
0

• Grupa Administrator
  • Postów 1240
Sawyer, dobra propozycja.

Da się zrobić. Jest tylko problem z jej funkcjonowaniem, ale co nam da jak zobaczymy tę miniaturkę... I tak nie dostrzeżemy, czy dana czcionka nam się podoba (miniaturka nie będzie zawierała szczegółów ze względu na swoją wielkość). Jakiś pomysł jak to rozwiązać?
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Sawyer 

• Grupa VIP
  • Postów 20
  • Rejestracja śro, 24 cze 09
Hmm.. myślę, że nawet jakby ktoś zobaczył miniaturkę i by się zainteresował to i tak by wszedł do tematu.
Myślę, że to naprawdę dobra propozycja, bo jednak funkcjonowanie takiego forum z czcionkami i wchodzenie w każdy temat jest trochę niewygodne..
0

• Grupa Administrator
  • Postów 1240

Cytat

wchodzenie w każdy temat jest trochę niewygodne

Wiem o tym. Dlatego dorobiłem linki "poprzedni temat" i "następny temat". To nie rozwiązuje problemu, ale ułatwia życie tym, którzy chcą coś ściągnąć.

Powiem Wam, że w planach (a nawet w realizacji), mam powstanie takiego systemu dodawania czcionek, oraz strony, gdzie będą TYLKO dodane czcionki. Wchodzimy na link do takiej strony, tam możemy dodać czcionkę, no i pojawia się ona w odpowiednim forum, a jej screen oraz link do tematu pojawi się na tej specjalnej stronie. Ale to są na razie plany.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   sebekkpl 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 26
  • Rejestracja śro, 10 mar 10
  • LokalizacjaSzczecin
Witajcie!

Ostatnio tak sobie pomyślałem, że aby udostępnić ludziom informacje na bieżąco dot. forum można by założyć konto na którymś z mikroblogów. Może to być Blip.pl, Twitter.com (jeden czort). Lecz wymagało by to sporo czasu od strony administracji, a jak na początkach każdego z forum, tej pracy jest sporo.
Rozmawiając z Szefem (wszyscy go znamy) zaproponował Facebook'a. Czemu nie? Teraz już facebooka ma bardzo dużo osób, przez co nie bedzie problemu z "dodaniem do znajomych" naszego forum i śledzenia tego co sie na nim dzieje, proste nie?

Chciałbym abyście koniecznie mówili co na ten temat myslicie, bardzo pozytywnie przyjmujemy wszelkie sugestie, uwagi itd.
2

Użytkownik nie jest zalogowany   TheQuoteMan 

• Grupa VIP
  • Postów 432
  • Rejestracja pią, 12 cze 09
  • LokalizacjaStaszów/Jewpatoria
Mi się ten pomysł podoba. Przyczyni się do promocji naszego forum. Facebook to ogromna społeczność, więc i dużo potencjalnych userów. Rep +

54 6F 77 61 72 7A 79 73 7A 65 21 50 72 61 63 75 6A 6D 79 20 6E 61 20 72 7A 65 63 7A 20 66 6F 72 75 6D 21
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1