Obowiązuje zakaz komentowania czcionek. Jeżeli widzisz jakiś błąd, chciałbyś aby coś zostało poprawione, napisz regulaminowy temat w dziale 'Zlecenia'. Posty komentujące czcionki będą usuwane a ich autorzy karani ostrzeżeniami. Jeśli nie działa załącznik, obrazek lub link, wtedy należy użyć systemu raportowania i zgłosić post dodając stosowną informację. Jeżeli czcionka jest innego formatu niż TTF, należy w nazwie tematu podać TAG informujący o rozszerzeniu: [format czcionki], np. [otf], w przypadku dodawania czcionki do jednego tematu, która ma kilka formatów dodajemy tag [multi].
Napisano
23 styczeń 2010 - 14:57
-
Grupa
Administrator
-
-
W sprawach fontów NIE pomagam przez GG/PW/e-mail/Jabber!
Masz jakiś problem to napisz na forum!
0
Napisano
06 październik 2011 - 12:29
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
Użytkownik vBB dnia 23 styczeń 2010 - 14:57 napisał
Witam,
Niestety w pliku powyżej, nie ma znaków polskich. Proszę o poprawiona wersje.
Pozdrawiam,
Aneta
0
Napisano
07 październik 2011 - 08:28
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
Także prosiłbym o poprawienie załącznika. Podczas rozpakowywania wystepują błędy CRC.
0
Napisano
18 październik 2011 - 10:56
-
Grupa
Administrator
-
-
Użytkownik Jamal dnia 07 październik 2011 - 08:28 napisał
Także prosiłbym o poprawienie załącznika. Podczas rozpakowywania wystepują błędy CRC.
Załącznik poprawiony.
0
Napisano
21 październik 2011 - 11:50
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
Użytkownik insp dnia 18 październik 2011 - 10:56 napisał
Użytkownik Jamal dnia 07 październik 2011 - 08:28 napisał
Załącznik poprawiony.
Ja chyba jakiś głupi jestem.. czy tylko mi się wydaje, że ta czcionka jest bez polskich znaków? Bo rozumiem info "załącznik poprawiony" odnosi się do tego ze wcześniej był bez polskich znaków ale po poprawce już jest z nimi.. A tymczasem po instalacji za polskie znaki wchodzi TimesNewRoman i wygląda jak z koziej d.. nie powiem co:) Chyba ze tu jakaś inna instalacja czcionki jest konieczna albo zmiana jakichś ustawień? Będę wdzięczny za odpowiedź.
0
Napisano
21 październik 2011 - 17:55
-
Grupa
Administrator
-
-
Polskie znaki są na 100%, sprawdziłem przed chwilą. Poprawiony załącznik odnosił się do tego, że już nie ma błędu CRC
Standardowo w takiej sytuacji prosze skasować wszelkie stare wersje tego fonta z folderu z fontami w Windows, zrestartować komputer, wgrać nowy plik pobrany z forum, zrestartować komputer i PL znaki będą (w zasadzie już są

).
W sprawach fontów NIE pomagam przez GG/PW/e-mail/Jabber!
Masz jakiś problem to napisz na forum!
0
Napisano
21 październik 2011 - 21:09
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
Użytkownik vBB dnia 21 październik 2011 - 17:55 napisał
Polskie znaki są na 100%, sprawdziłem przed chwilą. Poprawiony załącznik odnosił się do tego, że już nie ma błędu CRC
Standardowo w takiej sytuacji prosze skasować wszelkie stare wersje tego fonta z folderu z fontami w Windows, zrestartować komputer, wgrać nowy plik pobrany z forum, zrestartować komputer i PL znaki będą (w zasadzie już są

).
Faktycznie, pomogło:) czyli jednak jestem głupi:) Dzieki wielkie za pomoc..
0
Napisano
26 listopad 2011 - 21:58
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
dziękuję za czcionkę z polskimi znakami. bardzo się przyda
0
Udostępnij ten temat:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1