SwiatCzcionki.pl - edycja czcionek, tworzenie czcionek, darmowe czcionki, fonty, typografia: Papyrus - SwiatCzcionki.pl - edycja czcionek, tworzenie czcionek, darmowe czcionki, fonty, typografia

Skocz do zawartości

Obowiązuje zakaz komentowania czcionek. Jeżeli widzisz jakiś błąd, chciałbyś aby coś zostało poprawione, napisz regulaminowy temat w dziale 'Zlecenia'. Posty komentujące czcionki będą usuwane a ich autorzy karani ostrzeżeniami. Jeśli nie działa załącznik, obrazek lub link, wtedy należy użyć systemu raportowania i zgłosić post dodając stosowną informację. Jeżeli czcionka jest innego formatu niż TTF, należy w nazwie tematu podać TAG informujący o rozszerzeniu: [format czcionki], np. [otf], w przypadku dodawania czcionki do jednego tematu, która ma kilka formatów dodajemy tag [multi].
Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Papyrus Oceń temat: -----

Użytkownik nie jest zalogowany   vBB 

• Grupa Administrator
  • Postów 1240
  • Rejestracja sob, 06 mar 10
Dołączona grafika

Załączone pliki

W sprawach fontów NIE pomagam przez GG/PW/e-mail/Jabber!
Masz jakiś problem to napisz na forum!
0

Użytkownik nie jest zalogowany   sauc 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja czw, 06 paź 11

Wyświetl postUżytkownik vBB dnia 23 styczeń 2010 - 14:57 napisał

Dołączona grafika

Witam,
Niestety w pliku powyżej, nie ma znaków polskich. Proszę o poprawiona wersje.
Pozdrawiam,
Aneta
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Jamal 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja pią, 07 paź 11
Także prosiłbym o poprawienie załącznika. Podczas rozpakowywania wystepują błędy CRC.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   insp 

• Grupa Administrator
  • Postów 26
  • Rejestracja pon, 31 maj 10

Wyświetl postUżytkownik Jamal dnia 07 październik 2011 - 08:28 napisał

Także prosiłbym o poprawienie załącznika. Podczas rozpakowywania wystepują błędy CRC.

Załącznik poprawiony.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   psotnick 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja pią, 21 paź 11

Wyświetl postUżytkownik insp dnia 18 październik 2011 - 10:56 napisał

Wyświetl postUżytkownik Jamal dnia 07 październik 2011 - 08:28 napisał

Załącznik poprawiony.

Ja chyba jakiś głupi jestem.. czy tylko mi się wydaje, że ta czcionka jest bez polskich znaków? Bo rozumiem info "załącznik poprawiony" odnosi się do tego ze wcześniej był bez polskich znaków ale po poprawce już jest z nimi.. A tymczasem po instalacji za polskie znaki wchodzi TimesNewRoman i wygląda jak z koziej d.. nie powiem co:) Chyba ze tu jakaś inna instalacja czcionki jest konieczna albo zmiana jakichś ustawień? Będę wdzięczny za odpowiedź.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   vBB 

• Grupa Administrator
  • Postów 1240
  • Rejestracja sob, 06 mar 10
Polskie znaki są na 100%, sprawdziłem przed chwilą. Poprawiony załącznik odnosił się do tego, że już nie ma błędu CRC ;)

Standardowo w takiej sytuacji prosze skasować wszelkie stare wersje tego fonta z folderu z fontami w Windows, zrestartować komputer, wgrać nowy plik pobrany z forum, zrestartować komputer i PL znaki będą (w zasadzie już są ;) ).

W sprawach fontów NIE pomagam przez GG/PW/e-mail/Jabber!
Masz jakiś problem to napisz na forum!
0

Użytkownik nie jest zalogowany   psotnick 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja pią, 21 paź 11

Wyświetl postUżytkownik vBB dnia 21 październik 2011 - 17:55 napisał

Polskie znaki są na 100%, sprawdziłem przed chwilą. Poprawiony załącznik odnosił się do tego, że już nie ma błędu CRC ;)

Standardowo w takiej sytuacji prosze skasować wszelkie stare wersje tego fonta z folderu z fontami w Windows, zrestartować komputer, wgrać nowy plik pobrany z forum, zrestartować komputer i PL znaki będą (w zasadzie już są ;) ).

Faktycznie, pomogło:) czyli jednak jestem głupi:) Dzieki wielkie za pomoc..
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Drumsand 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja sob, 26 lis 11
dziękuję za czcionkę z polskimi znakami. bardzo się przyda :)
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1